În ultimii ani, cercetătorii au acordat mai multă atenție suplimentelor alimentare ca posibile componente ale unei diete sănătoase.

Suplimentele alimentare sunt produse farmaceutice disponibile sub formă de capsule, comprimate sau soluții și care se eliberează fără prescripție medicală. Deși, ca aspect, pot fi asemănătoare cu medicamentele, este vorba despre două produse total diferite.

Suplimentele alimentare nu vindecă, la fel cum nici medicamentele nu vindecă. Corpul nostru are puterea de a se vindeca atunci când noi îi creăm condițiile necesare pentru restabilirea echilibrului.

Multe boli sunt cauzate de dezechilibre nutriționale pe termen lung. În aceste cazuri organismul compensează din resursele proprii o perioadă, însă la un moment dat nu mai poate face față și atunci apare suferința unui organ, a unui aparat sau sistem.

Atunci intervin suplimentele care ajută la restabilirea echilibrului dându-i organismului puterea de a lupta din nou.

ÎNTĂRESC IMUNITATEA

În contextul pandemiei prin care trecem, imunitatea a devenit un factor pe care tot mai mulți pun accent, în ultima vreme. Dacă ai un sistem imunitar slăbit sau dacă simți că ai „luat o răceală“, suplimentele alimentare pe bază de vitamine, minerale și nutrienți esențiali te vor ajuta să te pui mai repede pe picioare și să fii protejat de boli. Suplimentele alimentare contribuie la întărirea dar și la sprijinirea funcțiilor sistemului imunitar, astfel încât acesta să facă fața cu brio provocărilor zilnice.

OFERĂ O STARE GENERALĂ DE BINE

Nutrienții esențiali din suplimente reușesc să ofere o stare generală de bine, care va asigura funcționarea organismului în parametri normali, bucurându-te totodată de mai multă energie și de mai mult chef de viața. Suplimentele nutritive pot avea un rol benefic în prevenirea și combaterea stresului și a stărilor proaste în general. Contează însă foarte mult tipul suplimentelor pe care le administrezi în acest caz, iar suplimentele alimentare premium de la “NewLife ” contribuie din plin la îmbunătățirea sănătății și asigurarea unei stări generale bune.

SUNT ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE

Există suplimente alimentare care prin efectele produse la nivelul organismului au rolul de  a încetini îmbătrânirea celulelor, fapt care se traduce printr-un organism mai sănătos. Practic, aceste suplimente alimentare inovatoare întarzie apariția semnelor care arată înaintarea în vârstă, promovând o stare de sănătate foarte bună, păstrând o stare de bine, un aspect tânăr și atrăgător, devenind astfel mai longevivi.

ÎNTĂRESC ARTICULAȚIILE

Folosind suplimente benefice pentru sistemul articular și osos, acestea asigură aportul necesar de substanțe necesare pentru întărirea ligamentelor, cartilajelor și articulațiilor, care devin, astfel, mai puternice și mai rezistente la efort.

MENȚIN PROSPEȚIMEA PIELII ȘI PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA CANCERULUI DE PIELE

Cu ajutorul suplimentelor alimentare adecvate, pielea își va menține aspectul tânăr timp îndelungat și vei preveni apariția cancerului de piele.

TE AJUTĂ SĂ AI UN SOMN LINIȘTIT

Dacă ai insomnii sau somnul îți este agitat, tot suplimentele alimentare te pot ajuta să scapi de această problemă. Unul dintre principalii factori care produc insomnii este stresul, iar unele suplimente ajută la eliminarea acestui factor nociv.

TE AJUTĂ SĂ SLĂBEȘTI

Putem concluziona faptul că suplimentele alimentare au scopul de a susține organismul, oferindu-i un aport generos de nutrienți esențiali atât de necesari pentru un stil de viață sănătos în ciuda tututor provocărilor zilnice.