Intrebări frecvente:

 

Ce calitate au suplimentele NewLife+?

Suplimentele alimentare NewLife+ sunt produse de caliate premium, fiind singurele suplimente alimentare de pe piata din Romania certificate cu toate standardele din industria farmaceutica si pentru siguranta alimentara. In plus, produsele NewLife+ au capsule cu invelis vegetal, certificate NSF, care asigura o absorbitie de pana la 100% si nu au efecte secundare.

Intrebări despre produse și comenzi

Cum pot cauta un anumit produs în magazin?

Pentru a cauta un produs, va rugam sa accesati butonul PRODUSE din meniu.

Sunt persoana juridica. Pot cumpara?

Da, NewLife European Group – www.newlifebio.eu  onorează comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda.

Cum procedez daca doresc ca livrarea sa se faca la o alta adresa ?

In aceasta situatie, in cadrul procesului de comanda, veti avea optiunea sa introduceti informatiile corespunzatoare adresei de livrare dorite.

Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara?

Nu. Pentru a face cumparaturi pe acest site, nu este necesar sa va creati un cont de utilizator. Acesta poate fi creat si dupa ce ati adaugat produsele dorite in Cosul de cumparaturi.

Pot modifica o comanda lansata?

In cazul in care doriti sa modificati o comanda, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site sau sa ne contactati telefonic.Va rugam sa precizati si ID-ul comenzii.

Intrebari generale

Doresc sa achizitionez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez?

Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea produsului, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site.

Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez?

In acest caz, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.