Comenzi

 

Cum cumpăr

Selectarea produselor dorite

In momentul în care ați găsit un produs pe care doriți să îl achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Pentru a finaliza comanda, completati adresa din formularul de comanda iar la final apasati pe butonul Plasează comanda.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comandă, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Metode de plata

NewLife European Group – www.newlifebio.eu  va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

1. Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

2. Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în
condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele
VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod
CVV2/CVC2). Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele BTPay. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că aplicatia BTPay nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele : Newlife