IMPORTANȚA SUPLIMENTELOR ALIMENTARE PENTRU SĂNĂTATEA UMANĂ.

Suplimentele alimentare sunt produse farmaceutice disponibile sub formă de capsule, comprimate sau soluții și care se eliberează fără prescripție medicală. Deși, ca aspect, pot fi asemănătoare cu medicamentele, este vorba despre două produse total diferite.

Citeste mai mult

7 MOTIVE PENTRU CARE TOATĂ LUMEA AR TREBUI SĂ IA SUPLIMENTE ALIMENTARE

Într-o lume perfectă, imaginați-vă că dormiți din plin, vă hidratați corespunzător și mâncați toate fructele și legumele. De ce ar avea nevoie corpul meu de suplimente alimentare? Am toate vitaminele și nutrienții de care am nevoie, nu? Greșit. Aceste 7 motive puternice arată că trebuie să luați suplimente alimentare, oricât de sănătos ar fi stilul dvs. de viață.

Citeste mai mult

SISTEMUL IMUNITAR

Despre sistemul imunitar Imunitatea reprezintă capacitatea organismului de a se apăra de virusuri, bacterii și paraziti. Sistemul imunitar reuneste celule, molecule si anticorpi care ofera protectie impotriva ”agresorilor”. 

Citeste mai mult

FISETIN – NOI PERSPECTIVE ÎN SĂNĂTATE

Deși în România nu este aproape deloc cunoscut, Fisetinul, un supliment alimentar cu multiple beneficii terapeutice, este apreciat și considerat în mai multe țări, printre care SUA, Canada, Europa de vest, etc. cel mai eficient supliment seno-terapeutic. Fisetin de la ”NewLife+” este cel mai puternic supliment senolitic (seno-terapeutic) – care omoară celulele vechi și dăunătoare care se acumulează încet în corpul nostru odată cu trecerea anilor. Mai multe studii au arătat că ajută la extinderea longevității și la reducerea markerilor de senescență la om.

Citeste mai mult

SUPLIMENTELE ALIMENTARE CONTRIBUIE LA ÎNTĂRIREA SISTEMULUI IMUNITAR ȘI POT AJUTA ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA COVID-19

Știm că nu există nici un remediu eficient și sigur pentru infecția cu COVID-19. Cea mai bună apărare pe care o avem este să practicăm măsuri preventive. Spălarea mâinilor și distanțare fizică.

Citeste mai mult