BUN VENIT LA NEWLIFE+!

bine ai venit la newlife bucura-te de calatorie

NewLife European Group – deținătoarea brandului premium de suplimente alimentare ”NewLife+”, este o companie cu capital integral românesc care activează în România din luna aprilie 2021.

Deși suntem o companie tânără, dispunem de o expertiză solidă, conferită atât de experiența în afaceri a fondatorilor, cât mai ales de background-ul știintific și academic al echipei medicale, formată din șapte medici, cu practică relevantă în SUA, Canada și România, a căror experiență cumulată depășește 230 de ani.

Pentru a ne bucura de SĂNĂTATE trebuie să avem un regim de viață aproape perfect și, deasemenea, un sistem imunitar puternic.

În zilele noastre, pentru majoritatea dintre noi, este aproape imposibil să avem un regim de viață echilibrat deoarece ne confruntăm cu diverși factori nocivi, cum ar fi stresul, alimentația dezechilibrată, fumatul, somnul insuficient și de proastă calitate, etc., care ne afectează starea de sănătate, mai ales după vârsta de 35-40 ani.

În aceste condiții, persoanele responsabile, atât cele sănătoase, dar mai ales cele cu unele afecțiuni, au început să acorde o atenție deosebită întăririi sistemului imunitar – factorul cheie pentru menținerea unei stări bune de sănătate.

În acest context, pentru a ne menține sistemul imunitar puternic și capabil să răspundă eficient și rapid în fața agenților patogeni (viruși, microbi, paraziți, bacterii, etc.) dar și pentru a lupta împotriva propriilor celule ale organismului care și-au schimbat structura și funcția din cauza unor afecțiuni (ex. celulele canceroase), organismul nostru are nevoie de ajutor și de aceea este necesar APORTUL de NUTRIENȚI ESENȚIALI.

Plecând de la această necesitate, compania ”NewLife European Group” a creat brandul de suplimente alimentare premium ”NewLife+” care conține nutrienți esențiali ce au efecte terapeutice, validate de studii clinice, pentru o gamă largă de afecțiuni și care contribuie din plin la întărirea sistemului imunitar.

Astfel, după o activitate intensă de patru ani, perioadă în care, împreună cu echipa de medici, am studiat, analizat și evaluat peste 3000 de studii referitoare la 26 de suplimente alimentare, la începutul anului 2021 am finalizat selecția primelor suplimente alimentare care au fost produse sub brandul NewLife+, iar de la mijlocul lunii noiembrie 2021 acestea au fost disponibile pentru clienții din România.

Menționăm că, strategia de dezvoltare a NewLife European Group pentru următorii ani, este axată pe două direcții importante: promovarea continuă a brandului ”NewLife+” astfel încât să fim cunoscuți în ”fiecare colț” al țării și dezvoltarea portofoliului de produse.

De asemenea, este important să subliniem faptul că, în luna septembrie 2021, am obținut de la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) Atestatul privind Marca Înregistrată ”NewLife+”, marcă ce este protejată în toate țările U.E., iar produsele brandului ”NewLife+” au primit din partea Ministerului Sănătății din România toate avizele în conformitate cu legislația internă și europeană.

Noi, NewLife European Group, ne-am asumat să lucrăm pentru un viitor în care sănătatea, starea de bine și longevitatea să fie la îndemâna tuturor. 

Produsele NewLife+ au la bază cele mai recente cercetări științifice, inclusiv studii clinice și sunt disponibile în doze și în forme dovedite a fi eficiente. Produsele noastre sunt de ultimă generație, adesea indisponibile în altă parte. De la înființarea companiei, principiul nostru de bază este să acordăm prioritate calității, siguranței, eficacității și validării științifice a produselor noastre.

Astfel, pentru asigurarea acestui deziderat, am ales să dezvoltăm un parteneriat solid cu una dintre companiile importante pe plan mondial în domeniul cercetării, dezvoltării și producției de suplimente alimentare, cu o experiență de câteva decenii.

Dacă doriți un supliment alimentar premium, eficient și care acoperă o gamă largă de afecțiuni, atunci sigur îl găsiți la NewLife+, unde oferim soluții naturale pentru sănătatea întregii familii.

familie unita si fericita

Calitatea produselor noastre stă și în rigoarea aplicată proceselor de fabricație. Metodele noastre de producție și ambalare sunt conforme GMP și certificate HACCP, asigurând o trasabilitate și o siguranță maximă.

Garantăm că produsele noastre sunt oferite în cele mai sigure și mai ușor absorbabile forme. Oferim cele mai avansate și cuprinzătoare formule care conțin ingrediente pe care studii de renume le-au dovedit a fi eficiente și biodisponibile.

Deoarece folosim doar acele ingrediente și doze demonstrate științific, pentru a oferi cele mai bune rezultate, suntem în măsură să vă oferim cel mai bun raport calitate/preț de pe piața suplimentelor alimentare din România. Meritați din plin să vă bucurați de o viață sănătoasă și plină de energie, iar noi, NewLife+, suntem aici pentru a vă sprijini în această călătorie. Suntem dispuși să lucrăm pentru un viitor în care sănătatea, starea de bine și longevitatea să fie la îndemâna tuturor.

DE CE SĂ NE ALEGEȚI

Noi, NewLife European Group, ne-am asumat să lucrăm pentru un viitor în care sănătatea, starea de bine și longevitatea să fie la îndemâna tuturor.

capsule suplimente alimentare naturale
produse alimentare certificate

CERTIFICĂRI NEWLIFE

suplimente alimentare naturale premium new life

100% NATURAL

vitamine de tip capsula

INOVAȚIE

vitaminele esentiale la pretul corect

EFICIENȚA COSTURILOR

suplimente alimentare premium

PURITATE ȘI CONCENTRAȚIE GARANTATĂ

suplimente alimentare certificate

CALITATE

PROMOȚII NEWLIFE+

TRANSPORT

GRATUIT

Transportul este gratuit la comenzi de peste 300 de lei

CUPOANE DE

REDUCERE

Poți schimba ușor prețul de achiziție

SUPORT
24/7

Departamentul nostru de relații cu clienții vă stă la dispoziție non stop prin email. Ne puteți contacta și telefonic de luni până vineri între orele 9-17.