Termeni și condiții site / Contract Parteneri NewLife+

Preambul

Prezentul contract se adreseaza exclusiv persoanelor fizice care doresc sa devina cumparatori ai produselor NewLife comercializate pe site-ul www.newlifebio.eu si isi exprima optiunea de a deveni Client sau Partener NewLife+ prin completarea online a formularului de inregistrare si/sau plasarea unei comenzi.

Acest contract prevede termenii legali si conditiile de folosire a site-ului web si de achizitionare a produselor NewLife+ sau a celor legate de oportunitatea de afacere NewLife. De asemenea, acest contract contine si informatii despre procedura de dobandire a calitatii de Partener NewLife+. Accesând site-ul www.newlifebio.eu, incluzând toate paginile web si toate informatiile, datele, textele, imaginile si alte materiale continute sau completand Formularul de inregistrare conform instructiunilor afisate pe site, confirmati acceptarea acestui contract si continuarea întelegerii în termenii si conditiile acestuia.

Daca nu sunteti satisfacut de Site, de termenii si conditiile de mai jos sau de prevederile Formularului de inregistrare, aveti optiunea de a intrerupe procedura de inregistrare si a inceta sa folositi site-ul companiei NewLife European Group. Cererea de fata este adresata S.C. NewLife European Group S.R.L. persoana juridica romana, cu sediul in Tg.Mureș, strada Prof. Dr. Vasile Sabadeanu, nr. 2G, Judetul Mures, avand numar de inregistrare in registrul comertului J26/658/2021 si CUI 44117070, tel. 0744992097 (numar cu tarif normal in retelele de telefonie din Romania), e-mail office@newlifebio.eu si devine automat parte a acordului incheiat cu compania NewLife European Group SRL, conform clauzelor de mai jos. Aceasta cerere a fost completata online. Semnarea (prin bifarea căsuței ”Sunt de Acrod cu Termenii și Condițiile”) acestei cereri reprezinta confirmarea ca Solicitantul a citit si a agreat toate conditiile prezentate si a faptului ca toate datele completate mai sus devin parte din baza de date NewLife European Group SRL.

    Prezentele conditii, împreuna cu Formularul de inscriere completat online , corect, de catre Partenerul solicitant si acceptat de catre S.C. NewLife European Group SRL, reprezinta acordul de vointa in vederea relatiei de colaborare dintre cele doua parti. Prezentele conditii, impreuna cu fiecare comanda in parte, constituie contract incheiat la distanta, conform O.G. nr. 130/2000, Legii nr. 365/2002 si Directivei Parlamentului European si a Consiliului nr. 97/7/CE din 1985. Contractul se considera incheiat in momentul confirmarii de catre S.C. NewLife European Group S.R.L. a comenzii efectuate online de catre Partenerul NewLife+.
    S.C. NewLife European Group S.R.L.  comercializeaza produsele cuprinse in catalogul afisat pe site, cu caracteristicile si la preturile mentionate pe site. Preturile din catalog sunt valabile pentru cursul valutar ron/eur in vigoare la data editarii catalogului. In cazul unor variatii de curs mai mari de 5%, preturile se vor modifica si se vor anunta pe site-ul oficial newlifebio.eu. Plata se poate face prin mijloace electronice sau in sistem ramburs, conform instructiunilor de pe site. Toate promotiile desfasurate de catre S.C. NewLife European Group S.R.L., conform legislatiei in vigoare, sunt publicate pe site-ul www.newlifebio.eu la sectiunea “Promotii”. Promotiile pot fi guvernate de reguli specifice ce sunt separate de acest Contract. Prin participarea la orice astfel de Promotie, sunteti de acord sa va supuneti acelor reguli, ce pot varia de termenii si conditiile stabilite prin prezentul contract. In cazul unui conflict intre termenii si conditiile unei Promotii si “Termenii si conditiile” prezente,Termenii si conditiile promotiei vor prevala.

            III. Dreptul cumparatorului de denuntare unilaterala a contractului

Cumparatorul (Partenerul NewLife+) are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, conform Procedurii de Retur. Produsele se returneaza in forma lor originala, fara a fi deteriorate, impreuna cu talonul de retur sau cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra. Returul se face prin colet postal (nu in plic recomandat) cu confirmare de primire. In cazul returnarii produselor va rugam sa anuntati in prealabil Serviciul nostru Clienti la numarul de telefon indicat pe www.newlifebio.eu. In cazul denuntarii unilaterale a contractului, cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator/partener. In cazul achitarii produselor in avans, contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin mandat postal/ordin de plata.

    Relatia NewLife European Group – Partener NewLife+

    S.C. NewLife European Group  SRL desemneaza persoana fizica care completeaza Formularul de înregistrare și lansează o comandă de minim 700 lei cu calificativul de Partener NewLife+, iar acesta accepta respectivul calificativ. Partenerul cumpara produsele comercializate de catre S.C. NewLife European Group SRL, numai in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

    Partenerul NewLife+, in calitate de cumparator persoana fizica, poate achizitiona produsele S.C. NewLife European Group SRL fara a incheia un contract de exclusivitate si poate indruma alti Parteneri. Partenerul, in calitate de cumparator, nu are dreptul de a comercializa produsele S.C. NewLife European Group SRL in magazine si/sau online fără acordul companiei vânzătoare. Daca acesta revinde produsele o face pe proprie raspundere si doar conform legislatiei romane in vigoare.

    Comenzile cu plata la livrare (in sistem ramburs) se pot anula de catre Partener in termen de maxim 10 minute de la lansare. Comenzile finalizate nu se pot modifica de catre partener (se pot anula cu respectarea termenului de 10 minute mentionat mai sus).

    Colaborarea dintre Partener si S.C. NewLife European Group SRL nu va putea fi calificata ca un raport individual sau colectiv de munca. Totodata, Partenerul, in exercitarea activitatilor convenite in relatia de colaborare, nu va avea calitatea de agent, comisionar, broker, agent de aprovizionare si nici de reprezentant al S.C. NewLife European Group SRL.

    Colaborarea incepe de la data acceptarii de catre S.C. NewLife European Group SRL a ofertei facuta de Partener sub forma Formularului de inregistrare. Prin finalizarea Comenzii (in valoare de minim 700 lei) si/sau a inregistrarii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare/inregistrare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii si/sau efectuarii inregistrarii si raspunde din punct de vedere juridic pentru orice prejudicii produse, inclusiv tertilor, prin furnizarea unor date incorecte, incomplete sau completate fara respectarea specificatiilor din campurile modulului de comanda si/sau inregistrare ca Partener NewLife+. Dovada realizarii acordului de vointa, respectiv a acceptarii ofertei de catre S.C. NewLife European Group SRL consta in atribuirea si activarea Codului de Partener NewLife aferent persoanei care a completat corect, online, formularul de inregistrare, finalizand aceasta procedura. User-ul si Parola furnizate partenerului de catre Companie sunt date confidentiale, securizate in interiorul Companiei. In cazul prejudiciilor produse prin divulgarea acestora chiar de catre Partener, Compania nu isi asuma nicio raspundere . Unui Partener NewLife ii este atribuit un singur cod de partener, sub forma unui sir unic de 5 cifre. Un Partener NewLife nu poate avea doua sau mai multe coduri.

    Colaborarea este incheiata personal intre Partener si S.C. NewLife European Group SRL iar drepturile si obligatiile ce decurg din acest raport nu pot fi transferate de catre Partener/Parteneri unui tert fara acordul prealabil scris al S.C. NewLife European Group SRL. Fiecare parte semnatara isi va achita individual taxele si obligatiile datorate organelor statului.

    Prezentul contract este un contract cadru care se incheie incepand de la data atribuirii de catre Companie a Codului de Partener NewLife+, persoanei care completeaza Formularul de inregistrare, finalizeaza aceasta procedura. Comenzile de produse, finalizate si plasate de catre partener – on-line si/sau telefonic – devin anexe la prezentul contract. S.C NewLife European Group S.R.L poate dispune sistarea acestei colaborari oricand, cu un preaviz de 7 de zile, fara a avea obligatii ulterioare acestei date fata de Partener.

    Raporturile dintre Parteneri si S.C. NewLife European Group SRL vor fi guvernate de regulile acceptate de catre acestia prin luarea la cunostinta a „Termenilor si conditiilor”. S.C. NewLife European Group SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul “Termenilor si conditiilor”. In cazul in care vor avea loc, modificarile vor intra in vigoare imediat ce vor fi publicate pe pagina oficiala www.newlifebio.eu.

    Prezentul contract inceteaza de drept, fara a mai fi necesara interventia unei instante judecatoresti, in urmatoarele cazuri: exercitarea in mod abuziv de catre Partener a oricaruia dintre drepturile conferite acestuia prin prevederile sectiunii “Termeni si conditii” si/sau potrivit legislatiei romanesti aplicabile, in vigoare; aducerea de injurii companiei NewLife European Group SRL sau angajatilor acesteia; refuzul Partenerului de a se conforma regulilor generale ale parteneriatului stipulate in „Termeni și condiții”; furnizarea de catre Partener a unor informatii false in vederea inducerii in eroare a Companiei si/sau a tertilor; nedepunerea niciunei comenzi pe codul atribuit in termen 60 de zile calendaristice; savarsirea de catre Partener a unuia sau mai multor acte ilicite; Partenerul actioneaza in justitie, reclama la unul dintre organismele de control ale statului sau la alte institutii (chiar si organizatii) aspecte care pot aduce prejudicii de imagine sau financiare, fara ca acestea sa fi fost comunicate in scris catre NewLife European Group SRL. Incetarea contractului, din orice motiv, atrage dupa sine anularea din sistem a tuturor drepturilor izvorate din prezentul contract.

    In cazul partenerilor care au site-uri personale cu domeniu unic de activitate afacerea NewLife, Partenerii NewLife au obligatia:

    1. Sa afiseze un header personalizat de Partener Independent NewLife (headerul este trimis personalizat de companie fiecarui partener in parte)

10.2. In zona cea mai de jos a site-ului (footer) trebuie sa afiseze urmatorul text: ”Acesta este un site independent de site-ul NewLife European Group SRL, iar orice informatie prezentata pe acesta nu angajeaza sub nicio forma compania NewLife European Group sau persoane din cadrul acesteia. Pentru a vizita site-ul oficial al companiei NewLife European Group SRL vizitati de asemenea www.newlifebio.eu“.

10.3. Site-ul oficial NewLife, www.newlifebio.eu sa fie prima optiune la cautare in google si alte motoare de cautare, inclusiv in zona de anunturi (In zona de sponzorizari anunturi pe Google, niciun partener nu trebuie sa apara deasupra anuntului Life Care, prin licitatie pe care o face prin Adwords)

10.4. Logo-ul NewLife+ sa se regaseasca pe site-ul Partenerului Independent numai in zona de sus (in header-ul personalizat)

10.5. Informatiile de pe fiecare Site de Partener Independent NewLife+ sa fie de actualitate (afisare: preturi de catalog similare cu cele de pe site-ul oficial al companiei NewLife)

10.6. Partenerul Independent NewLife+ va promova pe site-ul de Partener Independent NewLife+ EXCLUSIV produse NewLife+.

10.7 Lipsa acestor texte duce la rezilierea Contractului Partenerului ce utilizeaza datele acelui site si a Contractului Partenerului care detine site-ul (daca acestia sunt diferiti).

In cazul promovarii online:

10.8. Sa utilizeze un logo special de partener independent, pus la dispozitie de catre compania NewLife European Group;

10.9. Sa nu prelucreze date cu caracter personal fara respectarea legislatiei in vigoare, respectiv inregistrarea ca operator de date cu caracter personal si respectarea prevederilor GDPR;

10.10. Sa nu copieze grafic site-ul oficial al Companiei NewLife European Group;

10.11. Sa nu utilizeze pentru promovare online numele NewLife+ si/sau marcile produselor NewLife+;
(Partenerii care isi creaza materiale de publicitate proprii ( bannere ), nu au voie sa foloseasca numele brandului NewLife+ sau brandurile marcilor proprii, pentru a nu se crea confunzii intre materialele promo NewLife+ si materialele promo ale partenerilor)

10.12. Sa utilizeze pe tot cuprinsul site-ului, pentru promovare, expresia “Compania cu care colaborez – NewLife European Group – …..” si nu doar numele companiei sau alte cuvinte si expresii care sa induca in eroare vizitatorii in sensul confundarii societatii agreate care detine site-ul cu Compania NewLife European Group.

10.13. Sa solicite avizul Companiei inainte de inregistrarea acestor site-uri

Conditii de livrare

Termenul de livrare este in limita a 48 de ore pe teritoriul Romaniei, socotit de la data preluarii comenzii Dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. Informatiile despre produse si preturi sunt prezentate sub rezerva greselilor de tipar. Orice modificare a preturilor se va afisa pe site-ul www.newlifebio.eu si va intra in vigoare de la data publicarii.

Cheltuieli de livrare

Cheltuielile de livrare sunt cele afisate pe site, in sectiunea corespunzatoare.Preturile afisate cat si cheltuielile / taxele suplimentare sunt cu TVA inclus. Produsele comandate vor fi livrate la adresa de livrare de catre o firma de curierat.

VII. Politica de retur:

Produsele achizitionate se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire în cazul în care respectati urmatoarele:

* Produsele returnate trebuie sa se prezinte in perfecta stare, SIGILATE, clientul  este informat asupra faptului ca, în cazul în care produsele a caror returnare prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

* Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de transport.

* Returnarea banilor se va face prin aceeasi metoda de plata folosita la comanda initiala, in cazul in care nu se convine impreuna cu clientul o alta modalitate. Termenul de returnare a sumelor este de 72 de ore din momentul primirii si verificarii produsului. In cazul comenzilor platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-10 de zile de la acceptarea returului.

* In aceste 14 zile calendaristice de la cumparare nu sunteti obligat să dezvăluiti motivul nemulțumirii.

VIII. Protectia datelor cu caracter personal  (GDPR)