CALITATEA

Definim calitatea prin oferirea de produse sigure, eficiente și de încredere, care să satisfacă de fiecare dată așteptările consumatorilor. Programul nostru de asigurare a calității este activ de la începutul procesului de fabricare, când alegem cele mai bune ingrediente, la obținerea produsului finit și până la momentul când suplimentele noastre premium ajung la dumneavoastră. Pentru a produce suplimentele noastre de înaltă calitate, selectăm cele mai bune ingrediente.

PURITATE ȘI CONCENTRAȚIE GARANTATĂ

Toate ingredientele utilizate în suplimentele mărcii “NewLife+” vin cu documentație de la furnizor, inclusiv un certificat de analiză, pentru a ne asigura că respectă specificațiile noastre de produs. Ingredientele sunt testate în diferite etape ale procesului de producție pentru a verifica puritatea și potența. Toate produsele finite sunt inspectate de specialiștii cu care colaborăm în controlul calității și sunt testate periodic pentru puritate și potență în laborator pentru a ne asigura că fiecare supliment conține exact ceea ce este menționat pe etichetă.

INOVAŢIE

Căutăm în permanență produse de ultimă generație, validate de studii clinice care să ofere rezultate foarte bune consumatorilor noștri și să îmbunătățească calitatea vieții lor. Întotdeauna creăm ceva nou pentru a ține pasul cu tendințele avansate în sănătate și cu noile descoperiri din cercetare. Procesul nostru este continuu și evoluează pentru a fi conectați cu tendințele de ultimă generație din domeniul îmbunătățirii sănătății și wellness.

OAMENII

Oamenii prin profesionalismul și dăruirea lor fac ca lucrurile să se întâmple așa cum ne dorim la “NewLife+”. Angajații și colaboratorii noștri furnizează produse de înaltă calitate, identifică soluții rentabile și îmbunătățesc procesele noastre. La “NewLife+” promovăm un mediu bazat pe integritate, respect și responsabilitate.

EFICIENȚA COSTURILOR

„NewLife+” gestionează îndeaproape costurile de fabricare a produselor noastre, precum și celelalte cicluri adiacente. Concentrându-ne pe lucrurile de calitate și executându-le în mod corect, folosim cât mai bine resursele noastre pentru a livra produse premium la cel mai bun preț de pe piața din România.

SATISFACȚIE ABSOLUTĂ, 100% GARANȚIE DE RESTITUIRE A BANILOR

La „NewLife+ European Group” SRL, calitatea este mai mult decât un simplu concept; este principiul nostru de funcționare fundamental. Suntem atât de încrezători în calitatea produselor noastre, încât oferim o garanție absolută de 100% pentru rambursarea banilor. Dacă nu sunteți complet mulțumit de achiziție, trimiteți-ne produsul înapoi în termen de 14 de zile și vă vom rambursa costul la prețul de achiziție complet. Produsele returnate după mai mult de 14 de zile nu vor beneficia de clauza noastră de restituire.

SERVICIUL CLIENȚI

Ne concentrăm pe dezvoltarea unor relații unice în beneficiul clienților noștri și promovarea unui mediu de lucru performant, orientat către serviciile oferite clienților noștri. Angajamentul nostru față de dvs. este o sănătate mai bună prin nutriție în fiecare zi. Vă mulțumim că ați ales și ați avut încredere în produsele „NewLife+”, deoarece suntem privilegiați să vă susținem sănătatea în fiecare etapă a vieții dumneavoastră.

Suplimentele alimentare sunt produse care trebuie utilizate în cure de câteva luni pentru a aprecia pe deplin beneficiile lor. Suplimentele noastre sunt produse esențiale, de bază, care ar trebui să facă parte din regimul suplimentar al tuturor.

Având în vedere faptul că nu toți oamenii suntem la fel, având deci metabolisme diferite, este normal ca manifestarea efectelor benefice ale suplimentelor alimentare să difere de la persoană la persoană.