Transport si retururi

Metode de livrare:

NewLife European Group – www.newlifebio.eu va pune la dispozitie livrarea prin firme de curierat rapid. Livrare se face în 24-48 ore, cu excepția sfârșitului de săptămână.

Comenzile plasate vineri, sâmbăta sau duminică vor fi predate la curier luni.

Comenzile peste 300 lei beneficiază de livrare gratuită!

 

Politica de retur:

Produsele achizitionate se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire în cazul în care respectati urmatoarele:

* Produsele returnate trebuie sa se prezinte in perfecta stare, SIGILATE, clientul  este informat asupra faptului ca, în cazul în care produsele a caror returnare prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

* Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de transport.

 * Returnarea banilor se va face prin aceeasi metoda de plata folosita la comanda initiala, in cazul in care nu se convine impreuna cu clientul o alta modalitate. Termenul de returnare a sumelor este de 5 zile lucratoare din momentul primirii si verificarii produsului. In cazul comenzilor platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 10 de zile de la acceptarea returului.

* In aceste 14 zile calendaristice de la cumparare nu sunteti obligat să dezvăluiti motivul nemulțumirii.