Într-o lume perfectă, imaginați-vă că dormiți din plin, vă hidratați corespunzător și mâncați toate fructele și legumele. De ce ar avea nevoie corpul meu de suplimente alimentare? Am toate vitaminele și nutrienții de care am nevoie, nu? Greșit. Aceste 7 motive puternice arată că trebuie să luați suplimente alimentare, oricât de sănătos ar fi stilul dvs. de viață.

Se remarcă din ce în ce mai des importanța pe care încep să o acorde oamenii responsabili propriei stări de sănătate.

Având în vedere că mediul înconjurător, dar și produsele alimentare din comerț tind spre a face parte din factorii nocivi ce afectează într-o manieră negativă gradul de sănătate, este de dorit ca fiecare persoană să acorde o atenție sporită tuturor metodelor prin care poate sprijini funcțiile sistemului imunitar și nu numai.

Cunoscute sub denumirea de suplimente alimentare, acestea sunt create special în vederea completării alimentației, întrucat cuprind o serie de surse cât mai bogate în nutrienți esențiali sau alte substanțe benefice pentru organism.

    1. Completarea deficitului nutrițional – 90% dintre oameni nu primesc cantitatea recomandată de substanțe nutritive importante numai din alimente. Suplimentarea este menită să reducă decalajul nutrițional, astfel încât să menținem echilibrul adecvat al nutrienților din alimente și al suplimentării.
    2. Prevenirea problemelor de sănătate grave și costisitoare – medicii încurajează oamenii să prevină apariția bolilor, în locul tratamentului acestora. Aportul zilnic de suplimente alimentare premium, exercițiul fizic regulat și efectuarea de controale medicale periodice sunt importante pentru prevenirea apariției unor probleme costisitoare de sănătate în viitor.
    3. Anumiți nutrienți esențiali pentru sănătatea organismului uman nu sunt sintetizați (produși) de organism, iar producerea altor nutrienți, esențiali deasemenea, scade accentuat odată cu înaintarea în vârstă.

Pe fondul lipsei sau scăderii concentrației de nutrienți esențiali din organism se produc anumite dezechilibre și apar multiple afecțiuni. Există numeroase studii care evidențiază că o stare de sănătate foarte bună este direct legată de un nivel corespunzător de nutrienți esențiali cum ar fi Glutationul sau Pirolochinolina Chinonă. De aceea, este recomandat ca aportul de nutrienți esențiali să se facă și prin suplimente alimentare de înaltă calitate, cum sunt produsele brandului nostru, NewLife .

  1. Absorbția nutrienților scade odată cu vârsta – Pe măsură ce îmbătrâniți, producția de enzime digestive, care descompun și absorb substanțele nutritive din alimente, începe în mod natural să scadă. De asemenea, este posibil să luați mai multe medicamente decât făceați când erați mai tânăr, iar medicamentele epuizează substanțele nutritive esențiale. Suplimentele pot ajuta la restabilirea acestui dezechilibru.

   

  1. Evitați produsele tratate cu substanțe chimice nocive – Pesticidele și erbicidele utilizate pentru cultivarea alimentelor noastre, substanțele chimice care se găsesc în aprovizionarea cu apă și problemele de mediu externe, ne cresc drastic nevoia de vitamine și minerale suplimentare. Suplimentele precum antioxidanții ajută la combaterea radicalilor liberi.
  1. Obiceiuri alimentare nesănătoase – Obiceiurile alimentare neregulate, consumul de junk food procesat și stresul contribuie la o digestie slabă, ceea ce face dificilă pentru corpul nostru extragerea tuturor nutrienților de care are nevoie din alimente.
  1. Epuizarea solului – Tehnicile agricole moderne folosesc îngrășăminte care epuizează solul și văduvesc plantele de nutrienți esențiali.

Este recomandat să consumați suplimente alimentare, astfel, veți avea o stare de bine generală și vă veți bucura de o viață activă datorită unei sănătăți mai bune și creșterii nivelului de energie.