OPORTUNITATEA NEWLIFE+

Ai o pasiune? Ai nevoie de mai multi bani pentru proiectele tale? Vrei să îți ajuți familia și prietenii?

shutterstock_1437231725.jpg

Dacă răspunsurile tale sunt afirmative și iti doresti cu adevarat o schimbare în viata, fă chiar acum primul PAS catre o VIAȚĂ NOUĂ și devino Partener ”NewLife+”!
Nu trebuie sa achiți nicio taxă de înscriere ca Partener ”NewLife+”. Înscrierea este GRATUITĂ!
Te bucuri de câștiguri de până la 41%, pentru suplimentele achiziționate, înca de la prima ta comanda prin Programul Partener ”NewLife+”!
Pentru a starta o afacere trebuie sa aloci timp pentru a rezolva o mulțime de aspecte, cum ar fi: identificarea unei idei de afacere, alegerea unei game de produse, găsirea unui spațiu comercial, crearea unui website, alegerea formei juridice, selectarea angajaților, contabilitate, etc… plus alte și alte aspecte pe care nu le-ai anticipat, dar fără de care nu vei putea avea succes.
În Programul Partener ”NewLife+” aveți TOTUL LA CHEIE, gata pentru a începe o NOUĂ VIAȚĂ (NewLife+) cu suplimentele noastre!
Am ales varianta TOTUL LA CHEIE deoarece ne dorim ca tu să ai succes rapid, să începi o NOUĂ VIAȚĂ (NewLife+) fără niciun risc. Dorim ca împreună să reușești să îți împlinești visele!
Și pentru că noi sțim că îți dorești și timp liber pe care să îl petreci alături de cei dragi, nu trebuie să îți creezi niciun fel de rețea care să îți ”mănânce” timpul și nervii.
Îți oferim cea mai corectă variantă, aceea de a câștiga cât îți dorești, fără să depinzi de alte persoane.

BENEFICII ȘI AVANTAJE

Vrei beneficii suplimentare? Devino Partener ”NewLife+” și vei primi:

Beneficii

 • Oportunitatea de a câștiga venituri semnificative, cu o implicare minimă;
 • Produse premium ce îți permit câștiguri reale de până la 41%, raportat la prețul de vânzare NL;
 • Cele mai bune produse de pe piață pentru menținerea și îmbunătățirea stării tale de sănătate;
 • Program flexibil, oportunitatea de a cunoaște prieteni noi și de a socializa;
 • Produse de înaltă calitate, cu cantități duble sau concentrații mai mari, la cel mai bun preț;
 • Oportunitatea de a avea grijă de familia și prietenii tăi, oferindu-le produsele noastre premium ”NewLife+”;
 • Ocazia să îți împlinești visele și să îi ajuți pe cei dragi;
 • Materiale de promovare, transport gratuit pentru comenzi, informații actualizate referitoare la campanii și produse.

Avantaje:

 • Sistemul nostru vă permite printre cele mai mari câștiguri din industria Network Marketing și nu numai.
 • Nu aveți nici un fel de obligație de performanța personală. Veți câștiga cât vă doriți.
 • Nu sunteți obligat să creați rețea de distribuție. Veți fi singurul dvs. șef.
fericita cu suplimentele alimentare newlife
tineri fericiti pe plaja
economiseste bani cu suplimentele alimentare newlife

CUM PROCEDEZI?

Pentru persoanele care doresc să devină Parteneri ”NewLife+” oferim produse premium care oferă marje de câștiguri reale de până la 41%. Astfel, PARTENERII vor putea cumpăra produse la prețul de partener (cel mai mic preț posibil) și vor revinde produsele la prețul de vânzare, care este situat sub prețul altor suplimente asemnănătoare de pe piața din România. Totodată, Partenerii vor putea beneficia de același preț de bază pentru produsele ”NewLife+”, cumpărate pentru ei și familia lor.

De exemplu: un Partener ”NewLife+” cumpără 10 flacoane de Astaxanthin (produsul nostru are cantitate dublă – 60 softgel și concentrație de 10mg, superioare față de concurență) cu prețul de bază de 104 lei (108.50 lei la alt comerciant reprezentativ din Romania, însă doar 30 softgel) și îl va vinde cu prețul de vânzare de 142 lei (preț foarte avantajos comparativ cu alte produse din aceeași categorie, în condiții similare de calitate, concentrație și cantitate). Diferența de 38 de lei îi revine și va face un profit de 10 flacoane x 38 lei = 380 lei. Altfel spus, cu un efort minim, vânzând doar un flacon pe zi, într-o lună, persoana care a optat sa devină Partener ”NewLife+” va câștiga cel puțin 1140 lei.

Astfel, fiecare Partener va putea câștiga cât dorește și cât are nevoie, pentru o vacanță, o rată la o mașină sau la un produs electrocasnic, etc., sau pentru a-și sprijini familia și pe cei dragi.

Menționăm că, pentru a deveni Partener ”NewLife+” este necesară o comandă minimă de doar 700 lei.

PREȚURI SPECIALE PARTENERI ”NEWLIFE+„

PENTRU COMENZILE LANSATE DE PARTENERII ”NEWLIFE+”, LIVRAREA ESTE GRATUITĂ.

supliment alimentar astaxanthin 10mg 60 capsule moi

Pret Partener 104 lei

Pret vanzare 142 lei

supliment alimentar natural beta glucan

Pret Partener 98 lei

Pret vanzare 136 lei

supliment alimentar natural fisetin

Pret Partener 166 lei

Pret vanzare 209 lei

supliment alimentar glutation redus 500mg 60 capsule gastrorezistente

Pret Partener 118 lei

Pret vanzare 161 lei

supliment alimentar PQQ Pirolochinolina Chinona 20 mg 30 de capsule vegane

Pret Partener 93 lei

Pret vanzare 131 lei

supliment alimentar natural Trans-PETROSTILBENE

Pret Partener 104 lei

Pret vanzare 142 lei

PENTRU COMENZILE LANSATE DE PARTENERII ”NEWLIFE+”, LIVRAREA ESTE GRATUITĂ.

Menționăm că Prețul de Vânzare al produselor ”NewLife+” este situat momentan sub prețul cel mai mic de pe piața din România al produselor asemănătoare și vom face tot posibilul ca acest lucru să rămână la fel și în viitor. De asemenea, trebuie subliniat că FISETIN este singurul supliment de acest fel de pe piața românească, NewLife+ European Group fiind singura companie care a primit Notificare pentru acest produs.

Precizăm că nu au fost luate în calcul produsele care nu dispun de niciun standard de fabricație (sau au doar una sau două certificări) și cele vândute prin intermediul diferitelor platforme și site-uri care nu ofera informații clare despre produsele comercializate și producătorul acestora sau care nu dispun de avizele de punere în vanzare pe piața din România sau U.E., eliberate de Ministerul Sănătății sau Institutul de Bioresurse Alimentare.

Noi recomandăm tuturor celor interesați să se informeze cu atenție în legătură cu produsele cumpărate, deoarece, foarte multe suplimente de pe piața din România sunt neconforme (există mai multe Rapoarte de Control ale autorităților din România și UE care demonstrează acest aspect) și induc în eroare cumpărătorii cu privire la calitatea și concentrația produsului și prin prețuri nerealiste.